Főoldal > Élelmiszeripar > Feldolgozás > Boba áron eladó, aranytojást tojó tyúk! (péküzem)
Csatlakozott 2008.
 

Boba áron eladó, aranytojást tojó tyúk! (péküzem)

Feladva:2019.10.03.
Kínálat típusa:Rendszeres
Bonba áron Eladó egy 24 évet üzemelő volt péküzem, élelmiszerbolt, és családi ház! Gondos és figyelmes üzletvezetés mellett biztos megélhetést nyújt az aranytojást tojó tyúk.

Az üzem Uniós előírásainak megfelelően van kialakítva, az egész épület kb. 450nm, szociális helyiségek, nyersanyag- készáru raktár, dagasztó, élelmiszerbolt, 3 db 3,5 tonnás kisteherautónak garázs . Az egyik garázs szerelőaknás és szerelő műhely.

A Családi ház a pékség tetőterében kapott helyet 120nm-es, hangszigetelt, központi fűtés, gáz és vegyes tüzelés, klíma.

Újra lehet nyitni, mint péküzem, ( van még benne 2 db kemence, az egyik kemence 2 évet üzemelt) de bármilyen más tevékenységre alkalmas. Lehet pl. gyümölcs aszaló, nagyon kereset most a kacsa-libazsír, de sertés zsírral se tudják a piacot kielégíteni már évek óta!

Cukrászüzem, száraztészta gyártás, házi rétes tészta, nápolyi üzem, akár csomagoló üzemem, kutyatápot lehetne előállítani, raktározásra, vagy műanyag gyártásra is alkalmas az épület, de bármilyen más tevékenységre.

Az ingatlan elhelyezkedése nagyon jó, mert Az M 3 autópálya kb. 1,5-2km-re van, Nyíregyháza- Miskolc-Debrecen kb. 55 km, Budapest 176 km, Román határ 120km. Piaci lehetőség nagyvárosok közelsége véget jók. Érdeklődni este 7 óra után telefonon, vagy e-mailben.
A vállalkozás által megadott információk valódiságát portálunk nem ellenőrizte!
A Pass minősítéssel rendelkező partnereink adatainak valódiságát rendszeresen ellenőrizzük és jóváhagyjuk!
A Pass minősítésről bővebben >>
Főoldal - Saját Irodám - Kereslet - Rendszeres kínálat - Egyszeri kínálat - Export - Pass tagság - Sikersztorik - Business Cafe - MédiaajánlatKönyvjelzők közé - Nyomtatás - Kapcsolat
Üzleti Ajánlatok.hu tulajdonosa és üzemeltetője a BDPST Business Kft. © Minden jog fenntartva 2003-2019
Hosted by